Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

 ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ (Εκεχειρία=Δίνουμε τα χέρια)
******
Προχτές έγραφα ότι ο Σύριζα έχει την μεγάλη τύχη, από εκεί που έπνεε τα λοίσθια πριν ένα μήνα, να εκπροσωπείται τώρα από δυο πρόσωπα, τον Κασσελάκη και την Αχτσιόγλου,, 35 και 38 ετών αντίστοιχα, έτοιμους για το μεγάλο άλμα στην σύνθετη ψηφιακή κοινωνία του 21ου αιώνα. Και ζητούσα να μην το χαλάσουμε αυτό.
Από τότε που το ζήτησα, έγινε χαμός. Μόνο κουμπούρια δεν βγήκαν. Αυτά που έκανε η ΝΔ στον Τσίπρα ωχριούν μπροστά σε όσα γίνονται εις βάρος των υποψηφίων από τους οπαδούς της άλλης πλευράς. Οπότε το μόνο που εύχομαι πλέον είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται η Κυριακή να τελειώνουμε. Μαθαίνω ότι δεν γίνεται να παραλειφθεί το Σάββατο, εκτάκτως για αύριο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι μεθαύριο για την εκλογή. Μου φαίνεται μακρύ το χρονικό διάστημα αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.
Είναι γνωστό ότι εγώ ψηφίζω Κασσελάκη. Από την πρώτη στιγμή που είδα το πρώτο του βίντεο, είπα πως ο άνθρωπος είναι άγνωστος κι επομένως αποτελεί ρίσκο, αλλά είναι λαμπερός και δυνατός κι έξυπνος και προσφέρει ελπίδα για να αντιμετωπιστεί η παντοδυναμία Μητσοτάκη. Αναρωτήθηκα δημόσια ότι, αν δεν πάρει ο Σύριζα, στην κατάσταση που βρίσκεται, ένα ρίσκο, τότε πότε θα μπορούσε να το πάρει;
Από τότε η κατάσταση στον Σύριζα βελτιώθηκε. Εκεί που περιμέναμε συμμετοχή 30-40 χιλιάδων μελών στις εσωκομματικές εκλογές, ήρθαν 148.000 άνθρωποι να ψηφίσουν, εκ των οποίων οι 40 χιλιάδες νέα μέλη. Να γράφονται νέα μέλη σε ένα κόμμα σε αποδρομή, με τα ήδη μέλη του σε κατάθλιψη, είναι εκπληκτικό επίτευγμα κι οφείλεται εξ ολοκλήρου στον Κασσελάκη που επιβεβαιώνει έτσι την φοβερή χρησιμότητά του ακόμη κι αν χάσει. Αρκεί μέχρι την Κυριακή ο Σύριζα ΠΣ να αντέξει τον σεισμό που τάραξε τα θεμέλιά του και να μην διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη από την λαχτάρα του.
Ελπίζω σε μιαν άνετη νίκη του Κασσελάκη και σε μιαν άνοδο των ποσοστών του Σύριζα ΠΣ από τις πρώτες κιόλας δημοσκοπήσεις του '23 και, φυσικά, σε μιαν ανάκαμψη σημαντική στις ευρωεκλογές του Ιουνίου του '24.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση